Üdvözöli a Terminal-Log!

 

Vállalkozásunk 2006-ban alakult. Kezdetben a vagyonvédelem területén elsősorban disztribúciós raktárak védelmével, valamint a vagyonvédelemmel megegyező raktári kiszolgáló személyzet biztosításával foglalkoztunk.

 

Minden vállalkozás idejében eljön az idő, amikor meg kell fontolni, miként tudja még hatékonyabbá tenni működését. A Terminal-Log Kft. azon közép- és nagyvállalatoknak nyújt komplex vagyonvédelmi és logisztikai szolgáltatásokat, amelyek átfogó logisztikai folyamatok kiszervezése mellett döntöttek.

 

A vagyonvédelem mellett, Cégünk a logisztikai raktárakban felvállalta a megrendelő több, teljes munkafolyamatának kiszervezését, ennek köszönhetően költséghatékonyan, biztonságosan, és mindezek mellett a folyamatok minőségi szintjének növelésével sikerült elvégeznie a napi munkafolyamatokat, megfelelő kontroll mellett.

 

A 17 év tapasztalata lehetővé teszi számunkra hosszútávú ügyfélkapcsolatok kiépítését, azok folyamatos fejlődését. A Terminál-Log Kft. olyan disztribúciós és vagyonvédelmi szolgáltató, amely rugalmasan, testre szabva alakítja tevékenységeit az Ügyfél egyedi igényeinek megfelelően, mindemellett kiváló minőségben szolgáltat új, innovatív megoldásokat alkalmazva.

 

A Terminál-Log Kft. tulajdonosai magyar személyek. A társaság két tulajdonosa 50-50% tulajdonrésszel rendelkezik és aktívan részt vesznek a napi feladatok irányításában. A tulajdonosok Magyarországon az elsők között vállaltak logisztikai védelmi és kiszervezett disztribúciós feladatokat, biztosítottak megfelelő szakképzett személyzetet Logisztikai egységeknek.

 

Szudi Imre

 ügyvezető

 

 


 

 

 

 

 

 

Szolgáltatások

 

 

A színvonalas szolgáltatás nálunk a biztonságérzettel kezdődik. Biztonság mellett maximális biztonságérzet:  a vagyonvédelem két legfontosabb alappillérét nyújtjuk. Szakembereink folyamatos továbbképzés alatt állnak, fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk és szolgáltatásainkat intelligens informatikai megoldások támogatják. Az általunk telepített biztonságtechnikai rendszerek és felszerelt eszközök magas szintet képviselve felenek meg egyszerre a kor vagyonvédelmi, az Európai Uniós, valamint a Magyar Biztosítók Szövetsége elvárásainak. Mi odafigyelünk Önre! Biztonságára, vagyonára és igényeire, munkatársaink az alapszolgáltatásokon túl a speciális igényeknek is eleget tesznek. 

A részletezett hatékony felvételi procedúrán és magas színvonalú speciális oktatásainkon megfelelt kollégáink értéket képviselnek, hiszen Társaságunk jövője nagymértékben függ a szolgáltatásunkat végrehajtó állomány képességeitől, szakmai tudásától.

A fentiek tükrében kiemelten fontosnak tartjuk:

 • Kollégáink megélhetését megfelelően biztosító díjazást
 • A havi jutalmazás lehetőségével történő motiválást
 • A megfelelő munkakörülmények biztosítását

  

 

Karrier

 

 

Csatlakozzon csapatunkhoz

még ma!
                        

 

 

Számos pozícióban tudunk munkát kínálni, elsősorban őrzésvédelmi, logisztikai és raktári területeken megbízható és felelős munkavállalók számára, melyet Társaságunk minden esetben korrekt foglalkoztatással, oktatásokkal és hosszú távra gondolkodva valósít meg immár 17 éve. Kiemelten fontosnak tartjuk a törvényes foglalkoztatást, a kiszámíthatóságot és adott esetben jutalmazásokkal is honoráljuk munkavállalóink motiváltságát. Csak néhány főbb pont, miért érdemes nálunk munkát vállalnia:

 • Fővállalkozónál történő bejelentés, hivatalos határozatlan idejű munkaszerződés, bankszámlára utalt munkabér
 • Fizetett szabadság és ünnep, fizetett járulékok
 • Rendezett biztosítási jogviszony, Társaságunk TB kifizetőhely!
 • Biztos, tervezhető jövedelem, biztos hátterű munkáltató!
 • Családi és egyéb adókedvezmények (pl. 25 év alattiak kedvezménye) igénybevétele
 • Utazási hozzájárulás
 • Díjmentesen biztosított formaruha
 • Teljesítmény utáni egyéb juttatás, munkakörtől függően
 • Lehetőség van egyszerűsített foglalkoztatásra is, igény esetén 

 

 

 

Legfrissebb állásajánlataink:


#71 | Budapest
Biztonságtechnikai műszerész - PEST MEGYE

Biztonságtechnikai műszerész kollégákat keresünk partnercégünk a BSS Hungary Kft. részére!

Azonnali belépéssel keresünk kollégákat gyengeáramú, biztonságtechnikai raktári rendszerek (kamera, riasztó, beléptető rendszerek) telepítésére, karbantartására és javítására.

Feladatok:

 • Hikvision/Hanwha típusú kamerák/rendszerek szerelése, karbantartása, javítása
 • Beléptetési,- és riasztó pontok telepítése, működtetése, ellenőrzése.

Munkavégzés helye: jellemzően Budapest, Pest megye.

Amit kínálunk:

 • munkaruha,
 • céges autó,
 • - versenyképes fizetés, kezdőknek már netto 400.000,- Ft-tól!

Érdeklődni rövid szakmai önéletrajz megküldésével lehet a következő e-mail címen: office@bsshungary.hu

illetve mobiltelefonszámon: +36-70-293-8110 (Nyári Gábor, vezető)

 


Bővebben és jelentkezés
#65 | Pest
Vagyonőr - SZIGETSZENTMIKLÓS, Logisztikai Központ

Szigetszentmiklóson épülő új logisztikai központba keresünk vagyonőröket fővállalkozói bejelentéssel a Terminal-Log Kft. alkalmazásában.
Elvárások:
- Számítógépes alapismeret
- Pontos, precíz munkavégzés
- Önálló, szorgalmas munkavégzés
- Vagyonőri igazolvány, illetve tanúsítvány
Munkaidő:
- Napi 12 órás szolgálat, nappalos, vagy éjszakás munkarend
Juttatások:
- nettó órabér: 1.600 Ft
- Fővállalkozó által biztosított, törvényes, bejelentett munkaviszony
- Fizetett járulékok, szabadság, betegállomány
- Fizetett ünnep
- Utazási hozzájárulás
- Díjmentesen biztosított formaruha
Jelentkezni fényképes önéletrajz elküldésével lehet a berkes.robert@terminal-log.hu címen, illetve a (Berkes Róbert, projektmenedzser) +36-30-642-9691-es telefonszámon.

Bővebben és jelentkezés
#63 | Jász-Nagykun-Szolnok
CCTV Operátor - SZOLNOK

Szolnokon lévő, klímatizált központi irodába keresünk munkatársakat főállásban, illetve beugrósként is monitor előtti munkavégzésre, fővállalkozói bejelentéssel a Terminal-Log Kft. alkalmazásában!
Vagyonőri végzettséget nem igényel a munkavégzés.
 
Elvárások:
- Számítógépes ismeret (Word, Excel)
- Pontos, precíz munkavégzés
- Jó kommunikációs készség
- Önálló, szorgalmas munkavégzés
 
Munkaidő:
- Napi 12 órás szolgálat, állandó nappalos, vagy éjszakás munkarend (választható)
 
Juttatások:
- Cafetéria 8 650 Ft/hó
- Teljesítmény utáni egyéb juttatás
- Fővállalkozó által biztosított, törvényes, bejelentett munkaviszony
- Fizetett járulékok, szabadság, betegállomány
- Fizetett ünnep
- Utazási hozzájárulás
- Díjmentesen biztosított formaruha
 
 
 
Jelentkezni a +36-30-215-6824-es mobiltelefonszámon, vagy a nagy.timea@terminal-log.hu email címen lehet H-P-ig, 07-18-óra között.

Bővebben és jelentkezés
#56 | Pest
Vagyonőr, Biztonsági őr - SZÁZHALOMBATTA

Százhalombattai Tesco áruházba azonnali kezdéssel keresünk személy - és vagyonőr kollégákat.
- Fővállalkozónál történő bejelentés, hivatalos határozatlan idejű munkaszerződés, bankszámlára utalt munkabér
- Fizetett szabadság, fizetett járulékok, utazási költségtérítés
- Rendezett biztosítási jogviszony
- Biztos, tervezhető jövedelem, biztos hátterű munkáltató!
- Családi és egyéb adókedvezmények (pl. 25 év alattiak kedvezménye) igénybevétele
- Díjmentesen biztosított formaruha.
- Nyugdíjasokat is alkalmazunk
A munka feltétele: érvényes vagyonőri igazolvány, tanúsítvány, kulturált megjelenés!
Jelentkezni lehet a megadott email címen: tari.zoltan@terminal-log.hu, vagy munkanapokon munkaidőben (08:00-16:00) telefonon: +36-30-215-6614 (Tari Zoltán területi vezető)


Bővebben és jelentkezés

 

 

Referenciák

 

 


Az ingatlankezelésben 20 éve piacon szereplő, 2.2 millió m2 üzemeltetett alapterülettel működő partnerünkkel több éve dolgozunk már együtt, jelenleg diszpécserszolgálatot üzemeltetünk részére, ahol a hívások fogadása, feldolgozása és mihamarabbi kiértesítése a cél, legyen szó akár havária, akár egyéb prioritásról.

Az ingatlankezelésben 20 éve piacon szereplő, 2.2 millió m2 üzemeltetett alapterülettel működő partnerünkkel több éve dolgozunk már együtt, jelenleg diszpécserszolgálatot üzemeltetünk részére, ahol a hívások fogadása, feldolgozása és mihamarabbi kiértesítése a cél, legyen szó akár havária, akár egyéb prioritásról.

Tovább olvasom

Piacvezető orvostechnikai eszközöket gyártó vállalat tisztelt meg minket bizalmával, budaörsi telephelyének őrzésvédelmét és végáru-ellenőrzését is végezzük, melyhez az őrszolgálat helyiségét is Társaságunk biztosítja.

Piacvezető orvostechnikai eszközöket gyártó vállalat tisztelt meg minket bizalmával, budaörsi telephelyének őrzésvédelmét és végáru-ellenőrzését is végezzük, melyhez az őrszolgálat helyiségét is Társaságunk biztosítja.

Tovább olvasom

Az egészségügyben igen fontos szerepet betöltő gazdasági társaság kért fel bennünket, hogy központjaik ügyfélszolgálatát vagyonőreinkkel biztosítsuk Magyarország 5 nagyvárosában.

Az egészségügyben igen fontos szerepet betöltő gazdasági társaság kért fel bennünket, hogy központjaik ügyfélszolgálatát vagyonőreinkkel biztosítsuk Magyarország 5 nagyvárosában.

Tovább olvasom

Társaságunk az Express Luck szigetszentmiklósi logisztikai épületeiben 2017-től biztosítja a termékek összeszereléséhez és csomagolásához a logisztikai kiszolgáló személyzetet és a telephely őrzéséhez a vagyonőröket. Ügyfelünk műszaki termékeit világszinten megtalálhatjuk, így kiemelten fontosnak érezzük, hogy mind a termelési területen, mind pedig a vagyonvédelem területén kiemelkedően biztosítsuk az igényeket.

Társaságunk az Express Luck szigetszentmiklósi logisztikai épületeiben 2017-től biztosítja a termékek összeszereléséhez és csomagolásához a logisztikai kiszolgáló személyzetet és a telephely őrzéséhez a vagyonőröket. Ügyfelünk műszaki termékeit világszinten megtalálhatjuk, így kiemelten fontosnak érezzük, hogy mind a termelési területen, mind pedig a vagyonvédelem területén kiemelkedően biztosítsuk az igényeket.

Tovább olvasom

A megbízó néhány áruházában vagyonvédelmi feladatokat látnak el munkatársaink, biztosítva a vevők számára a nyugodt környezetet, megbízónk számára pedig az eredményes értékesítést.

A megbízó néhány áruházában vagyonvédelmi feladatokat látnak el munkatársaink, biztosítva a vevők számára a nyugodt környezetet, megbízónk számára pedig az eredményes értékesítést.

Tovább olvasom

A ORBICO Kft. Üllői 10.000 m2–es raktárában, a logisztikai vagyonvédelmi feladatok mellett a logisztikai kisegítő szolgáltattal összefüggő feladatokkal Társaságunkat bízták meg. Mindezeken felül az áruvédelemmel összefüggő végellenőrzési feladatok is Cégünk...

A ORBICO Kft. Üllői 10.000 m2–es raktárában, a logisztikai vagyonvédelmi feladatok mellett a logisztikai kisegítő szolgáltattal összefüggő feladatokkal Társaságunkat bízták meg. Mindezeken felül az áruvédelemmel összefüggő végellenőrzési feladatok is Cégünk segítségével kerülnek végrehajtásra.

Tovább olvasom

Társaságunk a DHL Supply Chain Magyarország Kft. logisztikai raktárai részére 2018 óta biztosítja a raktári vagyonvédelmet mind humán-, mind pedig biztonságtechnikai eszköz-erőforrás szintjén. Büszkén említjük referenciáink között, hiszen az 56,6 milliárd euró forgalmú DPDHL Group részét képezve a világ vezető szerződéses logisztikai vállalataként rendkívül jelentős piaci szerepet tölt be.

Társaságunk a DHL Supply Chain Magyarország Kft. logisztikai raktárai részére 2018 óta biztosítja a raktári vagyonvédelmet mind humán-, mind pedig biztonságtechnikai eszköz-erőforrás szintjén. Büszkén említjük referenciáink között, hiszen az 56,6 milliárd euró forgalmú DPDHL Group részét képezve a világ vezető szerződéses logisztikai vállalataként rendkívül jelentős piaci szerepet tölt be.

Tovább olvasom

A vagyonvédelmi feladatokon felül számos speciális feladatot látunk el. Budapesten a HUB raktár teljes körű működtetést Cégünk látja el, valamint a boltok napi ellátását a friss és száraz áruval (35 Express bolt). A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően. Számos kiskereskedelmi egységet biztosítunk továbbá országosan.

A vagyonvédelmi feladatokon felül számos speciális feladatot látunk el. Budapesten a HUB raktár teljes körű működtetést Cégünk látja el, valamint a boltok napi ellátását a friss és száraz áruval (35 Express bolt). A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően végezzük az áruforgalom teljeskörű kiszolgálását. Számos kiskereskedelmi egységet biztosítunk továbbá országosan.

Tovább olvasom

A WSZL Szállítmányozási és Logisztikai Kft. telephelyeinek logisztikai raktárainak vagyonvédelmi tevékenységét országos szinten Cégünk látja el. A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően végezzük a ránk bízott áruforgalom teljeskörű feladatait. A disztribúciós és a vagyonvédelmi feladatokon felül számos üzemeltetési feladatot látunk el (pl. 24 órás diszpécser szolgálat, recepció, karbantartás).

A WSZL Szállítmányozási és Logisztikai Kft. telephelyeinek logisztikai raktárainak vagyonvédelmi tevékenységét országos szinten Cégünk látja el. A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően végezzük a ránk bízott áruforgalom teljeskörű feladatait. A disztribúciós és a vagyonvédelmi feladatokon felül számos üzemeltetési feladatot látunk el (pl. 24 órás diszpécser szolgálat, recepció, karbantartás).

Tovább olvasom

A MASPED Logisztika Kft. megbízásából, a csepeli telephelyén végezzük, az egyik piacvezető telekommunikációs társaság raktárának teljes körű vagyonvédelmi feladatainak ellátását. Továbbá a Masped Logisztika Kft. társaságunkra bízta a raktár belső operációjának ellátását. A raktár...

A MASPED Logisztika Kft. megbízásából, a csepeli telephelyén végezzük, az egyik piacvezető telekommunikációs társaság raktárának teljes körű vagyonvédelmi feladatainak ellátását. Továbbá a Masped Logisztika Kft. társaságunkra bízta a raktár belső operációjának ellátását. A raktár működtetését teljes anyagi felelősség ellátásával vállalta Cégünk.

Tovább olvasom 

Referenciák

 

 

 

 


 

 

 

A Waberer’s-Szemerey Kft. telephelyeinek logisztikai raktárainak vagyonvédelmi tevékenységét országos szinten Cégünk látja el. A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően végezzük a ránk bízott áruforgalom teljeskörű feladatait. 

Tovább

 

A vagyonvédelmi feladatokon felül számos speciális feladatot látunk el. Budapesten a HUB raktár teljes körű működtetést Cégünk látja el, valamint a boltok napi ellátását a friss és száraz áruval (35 Express bolt). A Megbízó logisztikai standardjainak megfelelően...

 

 

Tovább

 

A ORBICO Kft. Üllői 10.000 m2–es raktárában, a logisztikai vagyonvédelmi feladatok mellett a logisztikai kisegítő szolgáltattal összefüggő feladatokkal Társaságunkat bízták meg. Mindezeken felül az áruvédelemmel összefüggő végellenőrzési feladatok is Cégünk...

 

 

 

Tovább

 

A MASPED Logisztika Kft. megbízásából, a csepeli telephelyén végezzük, az egyik piacvezető telekommunikációs társaság raktárának teljes körű vagyonvédelmi feladatainak ellátását. 

 

 

Tovább

 

Az Agility Magyarország Kft. a világ,  vezető logisztikai szolgáltató nagyvállalatai közé tartozik. Az Agility több, mint 40 logisztikai céget vásárolt fel világszerte és több milliárd dollárt fektetett egy globális hálózat kiépítésébe, erőteljes jelenléttel a feltörekvő piacokon....

Tovább

 

 

Kapcsolat

 

 Terminál-Log Kft.

Székhely:
2161 Csomád, József Attila u. 73.

Telephely:
1181 Budapest Közdűlő út 1-3.

Tel / Fax: 06-1-291-5340

Mobil: 06-30-158-2623Szudi Imre

ügyvezető

szudi@terminal-log.hu

 Iroda

jelentkezés, ajánlatok, információ

office@terminal-log.hu
 

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Közvetlen üzenetet küldhet nekünk, melyre munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak, vagy megkeresik Önt!

Ehhez fontos, hogy elérhetőségeit pontosan adja meg.

 

 Székhely:
2161 Csomád, József Attila u. 73.

Tel / Fax:
06-1-291-5340
Telephely:
1181 Budapest Közdűlő út 1-3.

Mobil:
+36-30-158-2623

    


A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.